Turen naar de opkomende zon.

Turen over de weilanden en de vogeltjes in het riet.

Turen naar de opkomende maan.

Turen... het kan uren duren!

Ligging

Meerkoet ligt tussen Alkmaar en Heiloo in. Een prachtige buiten-plek met uitzicht over de weilanden, de rand van het Heilooër bos en de duinrand van Egmond.

Meerkoet is te bereiken vanaf de ring N9 Alkmaar of via het weiland vanaf het Maalwater, aan de kop van natuurgebied de Noorderneg.

Stalling voor je paard

Je kunt je paard bij Meerkoet stallen, een prachtige plek en omgeving waar je paard ook echt op vakantie is ;-) Box, paddock, weidegang of een combinatie hiervan behoort tot de mogelijkheden. Vier voerbeurten per dag met voordroog hooi van eigen land. Vraag naar het overzicht van de mogelijkheden.

Stalling voor jezelf

Wil je zelf ook bij Meerkoet verblijven? Wij hebben een stacaravan met kledingkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer. Een veranda over de gehele lengte waar je heerlijk in de ochtend van de eerste zonnestralen kunt genieten, kunt schuilen voor de regen of je kunt verbazen over de wonderbaarlijke maansopkomst.

Voor meer informatie en beschikbaarheid kun je bellen/Whatsappen/Telegrammen op 06 46807035 of stuur een e-mail via onderstaand invulformulier.